Oferta include
Sărbători Pascale de vis în inima munților - DEMIPENSIUNE
18-21 Aprilie 2025 – minim 3 nopți
Descoperă un Paște diferit, unde natura se împletește cu tradițiile locale într-un decor de poveste! La 1250 de metri altitudine, satele Șirnea și Ciocanu te așteaptă să le explorezi, dezvăluind farmecul autentic al Transilvaniei sub protecția munților Carpați.
Inspiră aerul curat al munților și redescoperă obiceiurile pascale, transmise cu grijă de-a lungul anilor, într-o atmosferă ce îți oferă momente de relaxare și reconectare cu sinele.
Transformă-ți Paștele într-o adevărată escapadă și lasă-te surprins de un cadru natural de basm! Rezervă-ți acum locul pentru o experiență pascală memorabilă!
Pachet disponibil în perioada 18 - 21 Aprilie 2025
Discount Early Booking 10% până la 1 Martie 2025.
Pachetul Memorabil de Paște include:
- Băuturi de întâmpinare: palincă, visinată sau afinată
- minim 3 nopți cazare în Bungalow Premium Privat, cu baie proprie, cu încălzire centralizată, cu geam panoramic cu vedere la munții Piatra Craiului și cu terasa proprie
- Pachet DemiPensiune - 2 mese pe zi incluse (mic dejun și cină) gătite proaspăt de Chef Andrei Zaiț
- 8 mese incluse (mic dejun și cină) pentru un sejur de 4 nopți de cazare
- Masa Pascală în ziua de Paște cu mâncăruri delicioase românești din ingrediente naturale de la fermele montane autorizate
- Cozonac și ouă roșii în Noaptea de Înviere
- Acces la saună estoniană
- Acces Wifi în tot resortul
- Parcare pe proprietate privată
Pentru rezervare vă rugăm selectați minim 3 nopți: 18 – 21 aprilie 2025.
Copiii pot fi adaugați în rezervare și vor plăti preț special.
Copiii până în 3 ani au acces gratuit.
Despre CHEF ANDREI ZAIȚ
Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.