Oferta include
Bucurați-vă de o escapadă unică și fermecătoare în inima naturii, într-un paradis montan unde timpul pare să se oprească, la PERSEIDE METEOR SHOWER . Înconjurat de aerul curat al munților și sub un cer limpede, vă invităm să vă răsfățați simțurile într-o oază de confort și rafinament.
Pachetul nostru exclusiv vă oferă o EXPERIENȚĂ COMPLETĂ, de la cazare într-un cadru idilic, până la gastronomie deosebită- SHOW- URILE LIVE DE GĂTIT în stil MEDITERANEAN, MIDDLE EAST și ASIATIC pregătite cu pasiune de Chef ANDREI ZAIȚ, băuturi alese cu grijă și servite la RESTAURANTUL PANORAMIC precum și relaxare deplina la SAUNĂ ȘI la CIUBĂR în aer liber.
Punctul culminant al acestei călătorii magice este SPECTACOLUL COSMIC AL PERSEIDELOR, ploaia de stele căzătoare. Într-o noapte senină, cu zero poluare luminoasă, veți putea să vă lăsați purtați de farmecul și frumusețea acestui fenomen astronomic fascinant, CONTEMPLAND STELELE CAZATOARE CU OCHIUL LIBER.
Veți fi introduși în magia PERSEIDELOR de CONCERTUL special de TANGO ȘI DE BLUES oferit de DUETUL ALEXANDRU NUCA - HORIA PREDA.
Aici, visele devin realitate și amintirile se formează într-un cadru desprins din basme.
Rezervați acum și pregătiți-vă să vă hrăniți sufletul cu magia acestui loc extraordinar.
O experiență unică vă așteaptă!
Oferta valabilă în perioada 9-13 (vineri-marți) august 2024.
Oferta include:
● Experiență de cazare unică pentru 3 nopți într-un Bungalow Premium Privat: cu baie proprie, încălzire centralizată, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului.
Sau
● Experiență de cazare unică pentru 3 nopți într-un Glam Tent: cort premium, complet echipat, paturi cu saltea premium, lenjerie de pat din satin cu bumbac, prosoape și halate, încălzit cu sobă pe lemne ca pe vremea bunicii.
● Băuturi de bun venit - afinată, vișinată sau palincă.
● Acces exclusivist la Concert Live Tango and Blues - Chitară acustică și voce - Duetul Alexandru Nucă - Horia Preda, sâmbătă, 10 august.
● Toate mesele incluse - gătite de către Chef Andrei Zaiț și servite în Restaurant Panoramic
● Show Live-Cooking în stil MEDITERANEAN, MIDDLE EAST și ASIATIC by Chef Andrei Zaiț
✔ 4 mic dejunuri tradițional românesc cu ingrediente naturale de la producători locali și cu preparate orientale (10.08, 11.08, 12.08, 13.08)
✔ 3 prânzuri - Show Live-Cooking de Gătit cu Chef Andrei Zaiț (10.08, 11.08, 12.08)
✔ 3 cine festive în serile de sâmbătă, de duminică și de luni, Show de Gătit cu Chef Andrei Zaiț ( 10.08, 11.08, 12.08)
✔ 1 cină din ingredient BIO de la fermele locale în seara de vineri (9.08)
● Acces la saună estoniană umedă/uscată și la ciubăr cu apă caldă în aer liber - timp de o oră pe zi, pe bază de rezervare la locație
● Acces la Wi-Fi în întreg resortul
● Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată.
Pentru rezervare, vă rugăm să selectați minim 3 nopți în perioada 9 - 13 august.
Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.
MENIU PERSEIDE METEOR SHOWER
în stil MEDITERANEAN, MIDDLE EAST și ASIATIC
Vineri 9.08.2024
CINĂ (19:30-21:00)
Salată de vinete la grătar cu pâine prăjită și ceapă roșie
Mușchiuleț de pui la ceaun cu ciuperci, usturoi, ceapă verde și sos din vin alb
Piure pufos de cartofi cu ulei de trufe și parmezan
Salată mix
Rulouri din plăcintă de mere, glazurate cu ciocolată, nuci și miere
Sâmbătă 10.08.2024
MIC DEJUN (8:30-10:30)
Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte, Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați, Selecție de mezeluri premium, Cârnăciori afumați rumeniți de la producători locali, Hummus cu Zat`ar și rodie proaspătă, Legume și fructe proaspete, Lapte/ceai/cafea, Cereale cu lapte, Unt, dulceață de afine
PR NZ - LIVE COOKING SHOW (13:30-15:00)
Ciorbă de văcuță cu legume și leuștean proaspăt
Mușchiuleț de porc întreg marinat la grătar în crustă de muștar dijon și ierburi alături de sos exotic cu miere, soya și lime
Legume la grătar infuzate cu pesto din busuioc și migdale
Salată grecească
Fructe de sezon
CINĂ FESTIVĂ - LIVE COOKING SHOW (20:00-22:00)
Burgeri din vită black angus în still Middle East (cu cedar, carne de vită, hummus, bacon, salată, roșii, bacon și harissa)
File de somon la grătar cu sos ChimmiChurri
Cartofi prăjiți la ceaun aromatizați alături de sos de usturoi ușor picant
Salată Mediteraneană
Brownie cu glazură de ciocolată și fistic prăjit
Duminică 11.08.2024
MIC DEJUN (8:30-10:30)
Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte, Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați, Selecție de mezeluri premium, Cârnăciori afumați rumeniți de la producători locali, Salată de icre de crap cu ceapă roșie, Legume și fructe proaspete, Lapte/ceai/cafea, Cereale cu lapte, Unt, dulceață de afine
PR NZ - LIVE COOKING SHOW (13:30-15:00)
Supă cremă marocană de linte cu ulei infuzat și susan prăjit
Supă cremă de zucchini cu ricotta și parmezan
Bunătățuri rumenite la grătar în aer liber: Mici făcuți după rețeta de la Ursa Mică Glamping Resort și Aripioare de pui glazurate
Chipsuri de cartofi homemade cu boia afumată și ierburi de provence
Salată Petra (roșii, castraveți, ardei, brânză de burduf, rodie, pătrunjel, bulgur și dressing de lamaie)
Fructe de sezon
CINĂ FESTIVĂ - LIVE COOKING SHOW (20:00-22:00)
Kebab Adana (din carne de vită și oaie) reinterpretat cu salsa turcesc la grătar și lipie libaneză rumenită și dospită
Creveți sote cu usturoi și busuioc, flambați cu coniac și serviți cu sos de lime și mango
CușCuș cu Legume
Salată Tabouleh (pătrunjel, mentă, coriandru, bulgur, rodie, salsa de roșii și dressing de rodie)
Posset cu lime, vanilie, apă de trandafir și cu dulceață proaspătă de zmeură
Luni 12.08.2024
MIC DEJUN (8:30-10:30)
Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte, Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați, Selecție de mezeluri , Cârnăciori afumați rumeniți de la producători locali, Salată BabaGanoush, Legume și fructe proaspete, Lapte/ceai/cafea, Cereale cu lapte, Unt, dulceață de afine
PR NZ - LIVE COOKING SHOW - (13:30-15:00)
Supă de pui a la Grec rădăuțeană
Vită pe plită încinsă cu legume în stil korean
Orez basmati gătit la abur și împreună cu fidea în stil asiatic
Salată cu feta, avocado și dressing de mango
Fructe de sezon
CINĂ FESTIVĂ - LIVE COOKING SHOW (20:00-22:00)
Coaste de porc fragede cu sos barbeque homemade, glazurate, rumenite la grătar cu miere și rozmarin
Crispy Strips marinat în iaurt grecesc și prăjit în crustă crocantă de Panko și de Nachos
Cartofi înăbușiți și înnobilați cu slană și ceapă caramelizată servit cu smântână acrișoară și mărar, Mix de salată
Papanași cu dulceață de afine și smântână acrișoară
Marți 13.08.2024
MIC DEJUN (8:30-10:30)
Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte, Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați, Selecție de mezeluri, Cârnăciori afumați rumeniți de la producători locali, Zacusă din legume coapte la grătar, Legume și fructe proaspete, Lapte/ceai/cafea, Cereale cu lapte, Unt, dulceață de casă de afine
Despre CHEF ANDREI ZAIȚ
Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.
Despre Duetul Alexandru Nucă/ Horia Preda
Și-a început activitatea concertistică în 2006 în cadrul comunității de tango în București. Concertează la Paris, concertează timp de 17 weekenduri în cadrul celui mai lung festival de tango din România desfășurat în parcul Cișmigiu ”Aleea de Tango” și continuă să își rafineze repertoriul și maniera interpretativă de-a lungul vremii.
Alexandru Nucă își extinde paleta interpretativă și cuprinde în repertoriul său muzica latină, blues și rock, orchestrează și compune muzică modernă, muzică de teatru și film.
În această seară genurile muzicale se vor îmbina de la tango, vals, milonga, la blues.