Oferta include
Sărbătoare de Paște la munte, în satele Transilvaniei
2-6 Mai 2024 – minim 3 nopți pentru 2 adulți
Petrece Sfintele Sărbători de Paște, la granița satelor pitorești Șirnea și Ciocanu, în Transilvania, într-un cadru montan de poveste, la 1250 m altitudine.
Aici, în mijlocul naturii, vei fi înconjurat de vârfurile impunătoare ale Carpaților, vei simți aerul proaspăt al munților și te vei bucura de tradițiile Sărbătorii Luminii transmise din generație în generație de-a lungul timpului.
Experimentează ospitalitatea noastră rafinată și facilitățile premium, creând amintiri de neuitat într-un paradis al liniștii și confortului.
Alege să petreci Paștele într-un loc unde frumusețea naturală te îmbie la o escapadă autentică și relaxantă.
Rezervă acum și pregătește-te pentru o experiență memorabilă!
Pachet disponibil în perioada 2 -6 Mai 2024
Discount Early Booking 10% până la 15 martie.
Dacă nu ai rezervare la noi, dar dorești să iți servești Masa Pascală de Duminică la Restaurantul nostru Panoramic cu vedere la munții Bucegi și Piatra Craiului, rezervă o masă la: 0758 090 060
Preț: 275 ron/persoană
Pachetul Special de Paște include:
- Băuturi de întâmpinare: palincă, visinată sau afinată
- 3 nopți cazare în Bungalow Premium Privat, cu baie proprie, cu încălzire centralizată, cu geam panoramic cu vedere la munții Piatra Craiului și cu terasa proprie
- Pachet pensiune completă- Toate mesele incluse gătite de Chef Andrei Zaiț
- 3 mic dejun-uri cu ingrediente naturale de la producători locali autorizați gătite proaspăt (4.05, 5.05 si 6.05)
- 1 prânz (4.05)
- 3 cine cu mâncăruri delicioase românești din ingrediente naturale de la fermele montane autorizate (3.05, 4.05, 5.05)
- 1 Platou de Intampinare Festiv în noaptea de înviere după slujba de la biserica din sat
- 1 Prânz Festiv în ziua de Paște, include mâncăruri tradiționale românești de Paște, proaspăt pregătite din ingrediente de la fermă (5.05)
- Pachet de băuturi pentru Prânzul Festiv: o palincă/o afinată/ persoană și o sticlă de vin pentru 2 persoane
- Acces la saună estoniană
- Acces Wifi în tot resortul
- Parcare pe proprietate privată
Pentru rezervare vă rugăm selectați 3 nopți: 2 – 6 mai 2024.
Copiii pot fi adaugați în rezervare și vor plăti preț special.
Copiii până în 3 ani au acces gratuit.
MENIU PAȘTE 2024
3.05.2024 - 6.05.2024
VINERI 3.05
CINA (19:30-21:00)
Salată de fasole bătută cu ceapă caramelizată și ceapă prăjită
Pui la ceaun cu usturoi și rozmarin servit alături de piure de cartofi cu ulei de trufe și parmezan acompaniat de salată de varză, morcov și mărar
Clătite cu nutella și ananas
De post:
Salată de fasole bătută cu ceapă caramelizată și ceapă prăjită
Stufat de vinete la ceaun servit alături de piure de cartofi cu ulei de trufe , acompaniat de salată de varză, morcov și mărar
Clătite cu nutella și ananas de post
SÂMBĂTĂ 4.05
MIC DEJUN (8:30-10:30)
-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
-Selecție de mezeluri
-Cârnăciori afumați rumeniți de la producători locali
-Hummus cu Zat`ar si rodie proaspătă
-Legume și fructe proaspete
-Lapte/ceai/cafea
-Cereale cu lapte
-Unt, dulceață de casă de afine
PRÂNZ (13:30-15:00)
Ciorbă de lobodă cu ștevie și legume
Gulaș de porc unguresc reinterpretat servit cu salată de murături și mujdei de usturoi
Fructe de sezon
De post:
Ciorbă de lobodă cu ștevie și legume
Gulaș de legume unguresc reinterpretat cu salată de murături și mujdei de usturoi
Fructe de sezon
CINA (19:30-21:00)
Salată Boeuf
Sarmale în foi de varză și afumatură la cuptor servite alături de mămăligă ,smântână acrișoară și ardei iute
Rulouri crocante de plăcintă de mere
De post:
Salată Boeuf de post
Sarmale de post în foi de varză cu ciuperci, morcovi și orez alături de mămăliguță și ardei iute
Rulouri crocante de plăcintă de mere
PLATOU ÎNT MPINARE DUPĂ 00:30
Ouă roșii
Drob tradițional din ingrediente de la stână
Cozonac
DUMINICĂ 5.05
MIC DE JUN (8:30-10:30)
-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
-Selecție de mezeluri premium
-Legume și fructe proaspete
-Lapte/ceai/cafea
-Cereale cu lapte
-Unt, dulceață de casă de afine
MASA PASCALĂ (12:00-15:00)
Salată de icre cu ceapă roșie și pâine prăjită
Ricotta cu pesto de busuioc și rucola și glazurată cu miere
Rulouri de vinete în stil italian, umplute cu feta, rucola și parmezan
Salată grecească reinterpretată cu brânză de burduf și rodie proaspătă
Supă crema de zucchini cu ricotta și parmezan
Borș de miel cu legume
Cârnați afumați cu lemn de fag rumeniți la grătar
Friptură de miel
Cartofi dulci aromatizați în stil mediteranean
Orez sârbesc
Pască tradițională cu brânză dulce și stafide
CINA (19:30-21:00)
Salată de vinete coapte la grătar cu pâine prăjită și ceapă roșie
Păstrăv prăjit în crustă de mălai alături de mămăligută și mujdei de usturoi
Cozonac
LUNI 6.05
MIC DE JUN (8:30-10:30)
-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
-Selecție de mezeluri
-Cârnăciori afumați rumeniți de la producători locali
-Hummus cu Zat`ar si rodie proaspătă
-Legume și fructe proaspete
-Lapte/ceai/cafea
-Cereale cu lapte
-Unt, dulceață de casă de afine
Despre CHEF ANDREI ZAIȚ
Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zaiț este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.