Oferta include
REVELION SUB CERUL CARPAȚILOR LA 1250M ALTITUDINE, în Transilvania
Celebrează Revelionul la 1250m altitudine sub Cerul Carpaților cu o experiență exclusivistă în Transilvania!
Într-un peisaj de basm, înconjurați de munții acoperiți de zăpadă sub un cer plin de stele, Ursa Mica Glamping Resort este cadrul perfect pentru o sărbătoare memorabilă.
Admiră stelele cum nu le-ai mai văzut niciodată din bungalowul tău confortabil, relaxează-te la căldura șemineului din Restaurantul Panoramic și savurează în fiecare zi meniurile special realizate de către Chef Andrei Zaiț.
Petrece noaptea dintre ani cu cina festivă, ciocnește paharul de șampanie pe rooftopul Restaurantului Panoramic și dansează până în zori pentru a începe un An Nou plin de prosperitate și bucurie.
Disponibil între 29 decembrie 2023 - 2 ianuarie 2024
PACHETUL DE REVELION include:
-Cazare pentru 4 nopți într-un bungalow premium privat, cu baie proprie, încălzire centralizată, ferestre panoramice și terasă privată cu vedere spre Piatra Craiului.
-Băuturi de bun venit - afinată și palincă.
-Toate mesele incluse –MENIUL SPECIAL DE REVELION BY CHEF ANDREI ZAIȚ
✔3 mic dejun-uri tradițional românești cu ingrediente naturale de la producători locali
✔ 2 prânz-uri ( 30 si 31 Decembrie)
✔ 1 brunch (1 Ianuarie)
✔ 3 cine (29, 30 Decembrie, 1 Ianuarie)
✔ o cină festivă în noaptea de Revelion (31 Decembrie)
-Pachet open-bar băuturi pentru masa festivă: vin crama Cricova (Orașul Subteran roșu, alb,roze), spumant Cricova, Whisky Jameson, vodka Absolut, palincă Transilvania de pere și prune, țuică, afinată, visinată, Bere la draft Ciuc , apă plată și carbogazoasă, gama pepsi (Pepsi, Mirinda, 7Up) și gama Prigat
-Pachet open-bar băuturi pentru brunch: țuică și palincă Transilvania pere și prune, țuică fiartă, vin viert, vin crama Cricova(Orașul Subteran roșu, alb,roze), Bere draft Ciuc, apă plată și apă carbogazoasă, gama Pepsi (Pepsi, Mirinda, 7Up) și gama Prigat.
-Petrecere cu DJ
-Acces la saună estoniană - timp de o oră pe zi
-Acces la Wi-Fi în restaurant.
-Loc de parcare gratuit pe proprietatea privată.
Pentru rezervare, vă rugăm să selectați 4 nopți: 29 Decembrie 2023 și 2 Ianuarie 2024. Copiii pot fi adăugați la rezervare, ei beneficiază de un pachet special. Copiii sub 3 ani au acces gratuit.
Reducere de 10% până pe 10 Noiembrie.
Dacă nu vă cazați la noi, dar doriți să REZERVAȚI:
-Masa CINA Festivă de Anul Nou vă rugăm contactați-ne la numărul de telefon: 0758090060
Preț pentru CINA FESTIVĂ: 495 lei / persoană (include cina gătită de Chef Andrei Zaiț și băuturi)
Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 150 lei/persoana
Reducere de 10% până pe 10 Noiembrie.
sau
-Brunch-ul de Anul Nou, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0758090060
Preț pentru BRUNCH: 350 lei / persoană (include brunch-ul gatit de Chef Andrei Zaiț și băuturi )
Copiii pana in 6 ani nu plătesc. Copiii între 6 și 14 ani: 100 lei/persoana
Reducere de 10% până pe 10 Noiembrie.
MENIU REVELION SUB CERUL CARPAȚILOR LA 1250 M ALTITUDINE
29 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024
Vineri 29.12
CINA
Salată de vinete cu ceapă roșie și pâine prăjită
Bulz gratinat cu brânza de burduf și cârnăciori afumați de la producător local
Papanași cu smântână și dulceață de afine
Sâmbătă 30.12
MIC DE JUN
Bufet
-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
-Selecție de mezeluri
-Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali
-Salată Moutabal
-Mousse de mazăre cu ricotta și fulgi de migdale
-Legume și fructe proaspete
-Lapte/ceai/cafea
-Cereale cu lapte
-Unt, dulceață de casă de afine
PRANZ
Supă de pui cu tăiței de casă și cubulețe de telemea sărată
Stufat de porc cu slană, mămăliguță,smântână și ardei iute
Fructe de sezon
CINA
Starter: Fasole bătută cu ceapă caramelizată
Cordon Bleu cu orez prăjit cu alune
Cremă de zahăr ars
Duminica 31.12
MIC DEJUN
Bufet
-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
-Selecție de mezeluri
-Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali
-Salată Moutabal
-Mousse de mazăre cu ricotta și fulgi de migdale
-Legume și fructe proaspete
-Lapte/ceai/cafea
-Cereale cu lapte
-Unt, dulceață de casă de afine
PRANZ
Ciorbă de văcuță cu legume
Mușchiuleț de pui la tigaie cu sos de unt, lamaie și rozmarin servit cu piure de cartofi cu parmezan
Fructe de sezon
SEARA FESTIVĂ 20:00-2:00
Startere
-Rulouri de șuncă de praga umplute cu cremă de brânză, țelină și morcovi
-Hummus cu Za`tar, rodie și ceapă prăjită
-Mini crispy cu sos buffalo
-Ouă umplute
-Salată beouf
-Selecție mezeluri de la producător local
-Selecție brânzeturi și legume de la producător local
Main Course
-Sarmale în foi de varză murată cu afumătură servite cu mămăliguță , smântână și ardei iute
2nd Course
-File de păstrăv la cuptor cu sos de lemon butter, cartofi natur și baby carrots cu unt și ierburi
3rd Course
-Muschiulet de porc marinat în crustă de ierburi și muștar dijon la grătar, cu reducție de vin de Porto și rozmarin servit cu orez sârbesc
Desert
-Lava cake cu înghețată de vanilie și fistic prăjit
Luni 01.01.2024
Ora 11:00 - 14:00
BRUNCH
Startere
-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
-Selecție de mezeluri și legume proaspete de la producători locali autorizați
-Selecție de fructe de sezon
-Salată de moutabal
-Hummus cu ceapă prajită și rodie proaspătă
-Rulouri de bacon crocant
-Mini cașcaval afumat pane în crustă de nachos, panko și semințe
-Crochete învelite cu prosciutto și parmezan
-Cârnăciori de bere cu muștar dijon cu miere
-Tapas cu cremă de brânză, fructe de pădure și mentă
Salate
-Salată fresh de paste cu pesto
-Salată cu rucola, roșii cherry, mozzarella di Bufala, nuci și reducție de acetto
-Salată grecească
Second course
-Mușchiuleț de pui învelit în pancetta la grătar
-Mușchiuleț de porc marinat în bere cu ierburi și muștar
-Mini burger de vită din Black Angus cu sos barbeque homemade
-File de păstrăv la grătar cu sos Meuniere
-Cartofi dulci în stil marocan rumeniți la cuptor
-Orez prăjit cu alune, curry, ceapă verde și unt
CINA
Starter: Salată de icre cu ceapă roșie și pâine prăjită
Iahnie de fasole cu legume și cârnați afumați
Clătite cu nutella
Marti 02.01.2024
MIC DEJUN
Bufet
-Ouă ochiuri, omletă, ouă fierte
-Selecție de brânzeturi de la producători locali autorizați
-Selecție de mezeluri
-Cârnăciori afumați rumeniti de la producători locali
-Salată Moutabal
-Mousse de mazăre cu ricotta și fulgi de migdale
-Legume și fructe proaspete
-Lapte/ceai/cafea
-Cereale cu lapte
-Unt, dulceata de casă de afine
Despre CHEF ANDREI ZAIT
Călătoria culinară a lui Chef Andrei Zait este dovada dăruirii și expertizei sale în artele culinare. Cu peste un deceniu de experiență, el și-a perfecționat abilitățile și a dezvoltat un stil culinar unic care îmbină tradiționalul cu contemporanul. Pasiunea lui pentru gătit strălucește în fiecare fel de mâncare pe care îl creează.